Cele mai bune aplicatii utilitare pentru iPad

In articole trecute de pe blogul nostru, am prezentat cateva din cele mai bune aplicatii din categoria Muzica& Video pentru iPad. Ducem totul la un alt nivel, vorbin in articolul de astazi despre cele mai bune aplicatii pentru iPad, aplicatii care se incadreaza in categoria Utilitare insa pot intra usor si la divertisment.

1.Paper (gratuita)

paper by fiftythree icon ipad app

Pentru artisti, pentru cei care schiteaza, aplicatia Paper este pur si simplu ceva ce nu trebuie sa lipseasca de pe iPad. Este o aplicatie simpla cu scop bine definit: iti transforma iPad-ul tau intr-o foaie de desen. Este pe bune o aplicatie premium gratuita pentru ca versiunea de baza vine cu doar un tip de creion. Instrumente aditionale pt fi achizitionate la doar 2$ bucata. Simplitatea este poate ce faci din aplcatie un must have. In mod natural, pune la dispozitie o multime de instrumente cu ajutorul carora iti poti distribui munca in retelele de socializare.

2. AppShopper (gratuita)

appshopper icon ipad iphone ipod touch app discounts

Mergem mai departe la o aplicatie care chiar isi merita locul in categoria utilitare. De ce sa platesti mai mult decat trebuie pe o aplicatie? Cu aplicatia AppShopper poti vizualiza cele mai votate aplicatii, poti gasi review-uri independente ale acestora si poti urmari modificari. Ideea este ca iti poti incropi un wish list si AppShopper te va atentiona cand aplicatiile pe care le doresti au reduceri de pret. Iti poate trimite notificari pe smartphone sau pe mail. O poti folosi de asemenea si pentru a urmari update-uri la aplicatiile pe care deja le detii.

3. Mint (gratuita)

Mint iPad app icon

Mint este probabil cea mai buna aplicatie gratuita pentru a iti urmari cheltuielile. Aplicatia iti permite sa vizualizezi toate tranzactiile recente, sa te conectezi cu cardurile de credit, cu conturile din banci etc si acum o poti seta pentru a manipula bugetul pe care il detii. In anumite moduri, e mult mai utila si mai amuzant de folosit decat varianta web.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *