Cele mai bune aplicatii din categoria Muzica & Video pentru iPad

musyc logo

Musyc

Aplicatia Musyc pune la dispozitie o tona de distractie. In aceasta aplicatie puteti desena si aranja forme pentru a realiza melodii. Cuvintele pe care le scrii se transpun in sunete. Suna ciudat si categoric ia ceva vreme pana sa te obisnuiesti. Ai la dispozitie 64 de instrumente asa ca poti folosi serios aceasta aplicatie pentru a crea melodii. Poti sa o incerci gratuit iar versiunea full costa doar 4 dolari.

amazon instant logo

Amazon Instant Video

Functioneaza doar daca ai Wi-Fi si nu suporta AirPlay insa oricine cu un cont Amazon Prime Membership va dori aceasta aplicatie pentru ca ofera acces la tone de continut gratuit. Aplicatie are o selectie decenta de seriale TV si un mix complex cu cele mai recente respectiv filme clasice.

 

cbs logo

CBS

De la CSI la The Late Show cu David Letterman, vei gasi o multime de episoade din reteaua CBS disponibile in aceasta aplicatie. Poti de asemenea sa verifici orarul pentru a vedea ce si cand este difuzat; poti sa-ti setezi filtre pentru show-urile favorite; nu in ultimul rand poti discuta despre ultimele episoade prin chat, cu alti fani. Nu are chiar toate serialele tv si nu suporta AirPlay insa este complet gratuita.

nbc-app

NBC

Daca vrei sa fii la curent cu The Voice sau The Office pe iPad-ul tau, atunci poti sa faci asta cu aplicatia NBC. Este complet gratuita si iti da acces la peste 100 de episoade din cele mai populare show-uri produse de NBC. Vei gasi de asemenea trivia, jocuri si clipuri cu behind the scenes pentru a te distra. Aplicatia include un orar complet al tuturor show-urilor NBC pentru a te asigura ca nu vei rata nimic.

In articolele urmatoare de pe amazing-web.com vom prezenta si mai multe aplicatii din categoria Video & Muzica pe care le puteti folosi pe iPad-ul vostru.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *