Cele mai bune aplicatii din categoria Muzica & Video pentru iPad – Partea 4

Crackle (gratuita)

Crackle Icon

Aceasta aplicatie nu-i vreun Netflix insa daca vrei sa urmaresti show-uri si filme pe iPad-ul tau fara sa platesti, Crackle ofera o librarie larga de filme si seriale mai vechi pe care le poti urmari instant si gratuit. Nu vei gasi aceleasi servicii ca in cazul unui serviciu platit insa te poti uita gratuit la Ghostbusters, The Patrior, Big Fish si Reign Over me cat si la episoade din Seinfeld, Doctor Who si Nurse Jackie.

HBO Go (gratuita)

Termenul de gratuit in cazul acestei aplicatii e oarecum inselator. Aplicatia HBO Go e intr-adevar gratuit de descarcat insa nu va functiona decat daca esti abonat HBO printr-un serviciu de Televiziune. Acest lucru transforma aplicatia intr-un a nefolositoare pentru multi insa de nepretuit pentru cei care sunt deja abolati. Utilizatorii HBO pot urmari instant o selectie impresionanta de filme si show-uri originale marca HBO ca True Blood, The Sopranos is The Wire. Aplicatia e usor de folosit si are o multime de categorii frumos aranjate pentru a umbla cu usurinta prin ea.

ABC Player (Gratuita)

Pentru cei care inca injura Apple pentru lipsa de suport pentru Flash si tot continutul Hulu pe care il pot pierde ca rezultat, ABC Player este urmatorul lucru bun, cel putin pentru moment. Asa dupa cum ar sugera numele, garanteaza acces la ultimele show-uri ABC, inclusiv Lost, Anatomia lui Grey si Famile Moderna gratuit, cu reclame.

Traim intr-o era in care depindem in mare parte de tehnologie. Ia spuneti, cat de mult va influenteraza activitatea zilnica de pe internet si cat de mult depindeti de el? Orice tableta ofera conexiune la internet, conexiune fara de care mare lucru nu puteti face. Depinde insa de voi cat de mult permiteti internetului sa va acapareze.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *