Cele mai bune aplicatii din categoria Muzica & Video pentru iPad – Partea 2

Intr-un articol publicat aici, vorbeam despre cateva din cele mai bune aplicatii pentru iPad din categoria Muzica si Video. Astazi continuam si inceram sa intregim listarea acestor aplicatii.

Nick (gratuita)

Nick icon

Copiii si marii fani ai Nickelodeon pot avea acum la dispozitie oricat de multe aplicatii cu SpongeBob si Ninja Turtle pot tine pe iPad-ul lor. Sunt o multime de glume interactive, jocuri si video-uri de vizionat. Daca te loghezi prin intermediul unui serviciu TV, poti de asemenea avea acces la desenele tale favorite. Chiar si daca nu faci asa, tot ai la multime o colectie intreaga de continut distractiv.

vjay (10$)

vjay

Poti crea cu usurinta mashup-uri pe iPad folosind vjay. Ai la dispozitie toata colectia ta de melodii si video-uri pentru a le edita impreuna. Poti alege din gama diversa de efecte audio si video pentru a obtine sunetele pe care le doresti. Poti inregistra direct in aplicatie si cand ai creat o piesa superba, o poti incarca direct pe Youtube sau Facebook.

 

GarageBand (5$)

GarageBand icon

Poti sa-ti transformi iPad-ul intr-un adevarat studio de inregistrari cu ajutorul aplicatiei GarageBand, insa diferit de alte aplicatii cu ajutorul carora poti realiza muzica, nu va intimida incepatorii cu un mixer imens. Poti alege dintr-o gama diversa de instrumente cum ar fi pian, chitari, tobe si pe toate le puteti controla prin atingeri ale ecranului. Pentru doar 5$, aceasta aplicatie are foarte multe de oferit.

Jasmine (gratuita)

Jasmine app icon youtube ipad app

Daca vizualizezi o multime de clip-uri pe YouTube, aceasta aplicatie merita incercata. Are o interfata usor customizabila insa marele plus este posibilitatea de a reda pe fundal, in timp ce folosesti alte aplicatii. Tot aceasta aplicatie are abilitatea de a retine locul in care ai ramas daca urmareai un clip lung. Este categoric un inlocuitor bun al aplicatiei oficiale a celor de la YouTube care pe moment, lasa de dorit.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *