Cei mai sexy barbati din lume

Daca ai nevoie vreodata de putina inspiratie pentru calatoriile tale, ai putea sa vizitezi anumite orase, care sunt celebre datorira locuitorilor lor foarte frumosi. Aceste staruri masculine sexy ar putea sa te determine sa vizitezi anumite locuri.

Cristiano Ronaldo – Portugalia. Unul din cei mai cunoscuti jucatori de fotbal din lume, Ronaldo este la fel de faimos pentru aspectului fizic, pe cat este de faimos si datorita performantei in fotbal. Nascut in Funchal, Madeira, Portugalia, vedeta si-a inceput cariera in fotbal la 18 ani, in tara sa de origine.

Alexander Skarsgard – Suedia. Nascut in Stockholm, Suedia, Alexander Skarsgard s-a facut cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat ca Eric Northman in True Blood, o productie HBO. Acesta este, fara indoiala, ajutat de aspactul lui angelic, cu ochi albastri limbezi avand si un fizic de om inalt.

Hugh Jackman – Austrialia. De la Jean Valjean la Wolverine, hugh Jackman poate sa faca orice isi propune. Nascut in Sydney, Australia, acest star de la Hollywood este la fel de incitant ca si istoria orasului in care s-a nascut. Sydney este un loc unde poti intalni o multi de astfel de oameni, care au un chip foarte frumos.

Ryan Reynolds – Canada. Este actor canadian de film si televiziune, cel mai cunoscut pentru rolurile sale din filme ca Definitely, Maybe, The Proposal si The Change-Up. De asemenea, acesta a atras atentia multora datorita relatiei sale de casatorie cu Blake Lively.

David Beckham – Anglia. Jucatorul de fotbal s-a nascut la 2 mai 1975 in Londra, Anglia. Beckham a inceput sa joace la Manchester United, echipa de fotbal legendara a Angliei, la varsta de 18 ani. In anul 2007, acesta a semnat un contrat pe o perioada de cinci anu cu L.A. Galaxy, un contract in valoare de 250 milioane de dolari. In mai 2013, acesta si-a facut publice planurile de retrage din aceasta lume.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *