Ce trebuie sa stii daca vrei sa iti pui dinti zirconium

In ziua de azi, coroanele, implanturile si fatetele dentare au devenit cea mai buna solutie pentru a imbunatati aspectul estetic al danturii. Coroanele dentare, insa, fie ca sunt realizate din zirconiu, aur sau portelan, au beneficii atat estetice cat si functionale.

Iata ce avantaje au coroanele dentare realizate din zirconiu:

  • Sunt foarte dure.
  • Pot rezista cu brio la uzura.
  • Sunt atat de translucide incat pot fi confundate cu dintii naturali.
  • Impiedica indepartarea dintilor vecini.
  • Sunt biocompatibile.
  • Dimensiunea, forma si culoarea acestora pot fi modificate in functie de nevoia si dorinta pacientului.

Efectul estetic al dintilor din zirconiu este probabil cel mai mare avantaj al lor. Este important sa ai coroane dentare care sa arate natural, in special daca acestea sunt plasate pe dintii din fata, langa alti dinti naturali.

Coroana din zirconiu nu numai ca inlocuieste un dinte, dar poate oferi o forma si un aspect chiar mai bun decat al dintelui initial. De aceea, daca vrei sa ai un zambet perfect, cu aspect natural, dentistii din Romania iti recomanda aceasta varianta.

Producatorii de coroane de zirconiu realizeaza aceste lucrari personalizate la temperaturi inalte, pentru a se asigura ca materialul finit este aproape indestructibil.

Faptul ca acest material este biocompatibil te asigura ca acesta poate sa ramana in interiorul cavitatii bucale pentru o perioada lunga de timp. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca iti va provoca vreo reactie alergica sau ca va fi respins de organism.

Iata de ce sunt mai bune coroanele din zirconiu decat cele din aur sau portelan:

Coroanele din aur au fost folosite de multi oameni, foarte mult timp, si pot fi bine tolerate de organism. Dar aspectul natural conteaza… In plus, aurul este metal, iar unii oameni, pur si simplu, nu doresc sa aiba metale in partile lor interne.

Coroanele din zirconiu sunt, cu siguranta, mai robuste decat cele din portelan. De asemenea, au o durata de viata mai mare, nu se rup si nu se sparg. Mai mult, coroanele din portelan trebuie aplicate pe o baza din metal, iar metalul oxideaza, de obicei, gingia in jurul lucrarii dentare.

Din moment ce coroanele din zirconiu sunt macinate dintr-o bucata de cristal, acestea sunt garantate sa fie de cel putin 5 ori mai puternice decat cele din portelan. In plus, ele sunt mai rezistente si nu au un aspect voluminos.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *