Ce avantaje are un barbat casatorit

A te casatori nu este echivalent cu a gasi sfarsitul unei perioade frumoase din viata ta. De la conceptii gresite si pana la glumele care se fac cert este ca mai devreme sau mai tarziu se constientizeaza ca amprenta unei femei in viata unui barbat este menita sa imbunatateasca ceea ce stofa de barbat este.

Mai mult decat atat se pare ca cercetatorii au realizat si un top al beneficiilor pentru cei care sunt casatoriti. In subconstient se intampla lucruri de care uimit afli. Spre exemplu cei casatoriti au mai putine probleme cu legea. Si asta in ideea de a proteja familia, de a avea grija de ea si a de tine problemele departe. E ca si cand te-ar responsabiliza si conform studiilor rapartul este de patru ori mai mic, barbatii casatoriti avand tendinta de a se cuminti.

Avansarea mai rapida este un alt efect al casatoriei. Si aici intervine din nou ideea de a face tot posibilul ca un cap de familie sa aduca un venit mai mare, sa fie responsabil. Si totodata este vorba de ideea de maturitate care aduce nevoia de a te focusa pe job mai mult si mai cu spor.

Starea de sanatate este si ea pe plus caci un studiu in acest sens arata ca barbatii casatoriti pot trai cu pana la 8 ani mai mult fata de cei necasatoriti. Poate tot din ideea ca o femeie are grija de sotul sau partenerul sau la fel ca un copil, responsabilizarea si din acest punct de vedere este un rezultat al casatoriei.

Intr-un top al celor care nu isi dau inca seama de aceste schimbari si care sunt intr-o faza de negare acum beneficiile unei casatorii s-ar traduce prin venituri mai mari si relatiile intime frecvente caci sexul ajuta in starea de sanatate desigur.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *