Castigarea increderii in propria persoana

Cu totii am suferit la un moment dat o deceptie in urma careia ne-am pierdut increderea in noi si am facut lucrurile astfel incat sa trecem neobservati. Ei bine, increderea de sine este foarte importanta deoarece prin intermediul ei vei reusi foarte multe lucruri pe care le vei intalni de-a lungul vietii. Trebuie sa stii foarte bine care sunt calitatile tale si sa nu fii modest atunci cand vine vorba despre tine. Astfel, te vei simti mult mai bine si vei reusi sa treci cu brio peste diferite momente critice din viata ta.

Daca reusesti sa te accepti asa cum esti, sa te accepti cu bune si cu rele esti cu un pas in plus spre o stare de spirit mai buna. Daca iti cunosti punctele slabe reusesti sa eviti situatiile in care le poti intalni sau si mai bine, le poti infrunta si depasi, iar asta inseamna sa evoluezi si sa mai castigi un motiv sa crezi in tine. Poate ca un motiv de frustrare pentru tine este ca porti un numar prea mare la picior, iar rezolvarea acestei probleme este gasirea modelelor care sa evidentieze lungimea sau evitarea culorii rosu. Si nu iti face griji daca ai impresia ca toata lumea se uita la picioarele tale. Este doar in mintea ta! Nimeni nu stie care sunt frustrarile tale, iar daca te vad pe tine fericita si sigura pe sine, nici nu se gandesc sa iti caute defecte, pentru ca esti o persoana agreabila si alaturi de care le face placere sa stea.

Nu exista nici un motiv, cat de mic, sa te faca sa te simti inferioara celorlalti. Toti suntem diferiti, pentru ca altfel ar fi prea plictisitor, iar fiecare suntem unici in felul nostru, deci nu avem cum sa ne comparam. Fa o lista cu toate motivele pentru care tu crezi ca esti inferioara celorlalti, iar in dreptul lor scrie motivele pentru care nu este asa.

 

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *