Caracteristicile telefonului Amazon Fire

Una dintre cele mai puternice caracteristici ale lui Amazon Fire, este Firefly, ce iti permite sa scanezi orice produs pentru mai multe informatii. La fel ca aplicatia Shazam populara, Firefly scaneaza audio din melodii si show-uri TV.

In timpul testelor, Firefly a fost capabil sa identifice filmul „The Matrix” ce rula la TV si ca a fost aproape 30 de minute din film. De asemenea a oferit informatii despre cine a fost intr-o scena specifica, folosind o caracteristica de raze X care rula de pe IMDB-ul detinut de Amazon.

Firefly lucreaza cu semnele restaurantelor, numerele de telefon si produsele alimentare. Multumita unui parteneriat cu My Fitness Pal, am descoperit o cutie de napolitane ce avea 120 de calorii intr-o cantitate de servire a 8 fursecuri.

Cand vine vorba de scanarea pieselor, Firefly nu numai ca detecteaza o piesa si iti permite sa o cumperi de pe Amazon, insa poti de asemenea sa-ti creezi un playlist in jurul pieselor folosind iHeartRadio sau sa cumperi bilete la concerte ce se vor tine, prin intermediul StubHub.

Amazon vrea sa faca cumpararea telefonului Fire o decizie usoara pentru zecile de milioane de consumatori Prime. Nu numai ca pune magazinul Amazon in buzunarele utilizatorilor, insa adauga o serie de continut digital de la muzica si videoclipuri, pana la carti. Cu Firefly, Amazon realizeaza usor pentru oameni de a lega puntea dintre lumea fizica si virtuala.

Ajutor atunci cand ai nevoie

Nu am vazut nici o demonstratie pentru functia Mayday, dar Amazon va aduce aplicatia de servicii a clientilor instanta de pe tabletele Kindle Fire HDX pe smartphone-uri. Amazon le-a spus celor de la Mashable ca este pregatita de un influx de utilizatori a acestei caracteristici si vrea sa ajute cu cercetarile despre adaugarea filtrelor la fotografii, pana la cum sa incepi cu dispozitivul.

De aceea, Amazon Fire Smartphone, este un telefon ce merita incercat.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *