Calitati ale barbatilor

O serie de calitati speciale sunt cele care transforma un barbat mai putin acceptabil drept partener de viata intr-un partener perfect de viata, alaturi de care poti avea un trai implinit si dragoste fara limite. In cele ce urmeaza, voi enumera o serie de calitati pe care un barbat trenuie sa le aiba ca sa poata sa te cucereasca si sa te merite.

El este motivat, insa rabdator

Pentru a duce o viata buna, ai nevoie de succes pentru ca succesul este standardul dupa care judecam totul in viata. Nu este nevoie sa devii neaparat un milionar sau un campion la box, insa micile succese din viata sunt pertinente si ajuta la traiul unei viete de care poti fi mandru si cu care se poate mandri si altcineva.

Oricum, succesul(ca si viata) este un drum lung dar incurcat. Fara rabdare, vei putea ajunge la final mai repede, insa ceea ce va avea sa-ti ofere viitorul nu va fi exact ceea ce iti vei fi dorit tu. Incepe calatoria si traieste tot ceea ce iti ofera aceasta.

El are niste vise incredibil de mari, insa este cu picioarele pe pamant

Ce femeie nu-si doreste un visator care sa fie atat realist, cat si umil? Este probabil ideea de perfectiune in ceea ce priveste orice barbat, un barbat care isi doreste stelele, insa intelege ca ceea ce va primi nu va fi decat luna.

Si totusi, acest barbat nu permite realizarilor sale sa-i umbreasca ambitiile, si nici nu permite succeselor sale sa-i incurce ego-ul. Acest tip de barbat nu va inceta niciodata sa incerce sa iti faca viata cat mai buna, insa nu iti va promote lucruri pe care nu ti le poate oferi.

El stie sa gateasca

Hai sa fim sinceri..un barbat care stie ce si cum se intampla prin bucatarie este sexy. Ia orice tip de barbat obisnuit  si da-i la mana niste carti de bucate si abilitati de bucatar si acesta va castiga pe loc cateva puncte in fata ta. Mai mult decat sex-appeal, un barbat care stie sa gateasca de obicei nu isi prepara doar lui mancare, tinde sa manance mai sanatos si sa fie si mai atent cu o femeie.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *