Beneficiile unor panouri radiante

Panourile radiante infrarosii produc caldura care este similara cu caldura ce este produsa de soare. Razele infrarosii emise sunt usor absorbite de obiectele din casa ta, ce cresc incet temperatura mediului inconjurator. In timp ce suprafetele reci se incalzesc, panourile radiante cresc temperatura ambientala a camerei. Pe langa incalzirea casei tale, panourile radiante infrarosii furnizeaza multe alte beneficii.

Panourile Radiante Infrarosii si siguranta. Cand cumperi panouri infrarosu, siguranta este o ingrijorare principala. Temperatura de baza a panourilor radiante nu ajunge niciodata tat de mare, ca si cea oferita de caloriferele obisnuite. Acest lucru inseamna ca animalele si copii ce ating suprafata unui panou, nu vor fi arsi.

Intretinere minima. Nimeni nu vrea sa fie coplesit cu o serie de activitati de intretinere. Din cauza ca panourile infrarosii nu au parti care se misca, intretinerea este aproape inexistenta. Nu exista motoare sa se strice, filtre de aer care trebuie inlocuite sau boilere de intretinut.

Caldura Instanta. Panourile infrarosu furnizeaza o temperatura de incalzire optima dupa 30 de secunda. In loc sa incalzeasca aerul cum o fac radiatoarele obisnuite, panourile infrarosii incalzesc direct obiectele din calea lor. Sa incalzesti aerul pierzi din energie si beneficiul caldurii nu este simtit imediat. Razele care sunt produse de panouri penetreaza si te incalzesc sub piele. Razele infrarosii radiaza in fata, incalzind toate obiectele din apropiere, producand un efect mai mare. Toate aceste lucruri se intampla pana in 30 de secunde, asa ca nu esti nevoie sa astepti caldura sa se acumuleze.

Panourile infrarosii incalzesc fara zgomot. Cand te afli intr-un mediu sensibil la zgomot, cum sunt dormitoarele sau camerele de studiu, sa gasesti un radiator care nu face galagie este foarte important. Nu exista parti in miscare sau ventilatoare legate la panourile radiante, astfel acestea furnizeaza caldura in liniste.

Caldura confortabila. Panourile infrarosii te pot face sa te simti confortabil in interioare, indiferent care este temperatura de afara. De asemenea panourile nu sunt afectate de curent sau vant.

Eficient asupra costului. Beneficiile oricarui radiator de spatiu este incalzirea zonei. Cu un panou infrarosu incalzesti doar partile din casa ta pe care le folosesti oricand. Cand nu incalzesti intreaga casa, vei economisi bani la factura de incalzire. Panourile radiante infrarosii pot sa iti economiseasca de la 30 % pana la 70 % din costurile de incalzire. Economiile la caldura depind foarte mult de izolatie, inaltimea tavanului, tipul de constructie si multi alti factori.

Prietenos cu mediul. In zilele noastre, resursele pamantului trebuie folosite responsabil. Panourile infrarosii opereaza fara nici o combustie de carbon, nici un produs de combustie, nici o flacara deschisa si nici o linie de combustibil care sa curga. Aceste panouri nu adauga nimic in aer si nu iau nimic din aer, facandu-le astfel prietenoase cu mediul.

Fara caldura uscata. Spre deosebire de radiatoarele obisnutie care atrag umiditatea din aer ca parte din procesul de incalzire, panourile infrarosii nu produc caldura sucata. Astfel poti evita efecte secundare ce nu sunt confortabile, cum sunt mancarimile la ochi sau gatul uscat.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *