Afla date noi despre vizitatorii tai cu Facebook Insights

Odata cu era Facebook, totul s-a schimbat si cand zic totul, ma refer si la modul in care functioneaza online-ul. Din ce in ce mai multe site-uri au inceput sa inteleaga avantajele pe care le poate oferi aceasta retea de socializare. Zilnic, potrivit unor date oferite de Facebook, peste 10.000 de site-uri noi aleg sa foloseasca cel putin un plugin Facebook. Odata cu aparitia Facebook Insights, modul in care poti afla date despre vizitatorii site-ului tau s-a schimbat complet.

Din pacate, in ca sunt chiar si site-uri mari care nu profita de avantajele acestei unelte gratuite. Daca Google Analytics este extraordinar de complex, Facebook poate oferi multe date pe care Analytics nu le poate oferi. Profitand de avantajele faptului ca mai toata lumea are un cont de Facebook pe care este logat zilnic, insights pune la dispozitie informatii despre varsta vizitatorilor, sexul lor, locul de unde sunt si o multime de alte informatii pretioase cum ar fi paginile ideale pentru plasarea diferitelor plugin-uri facebook cum ar fi cel de share, cel de send, like sau Facebook Comments.

Sa integrezi site-ul tau WordPress cu Facebook insights e foarte simplu. Prima data instalezi un plugin care se numeste Facebook Open Graph Meta Data. Dupa ce il activezi, mergi la Setari respectiv Facebook OG meta si introdu id-ul tau de facebook. ID_ul este ce gasesti in coada in momentul in care te loghezi in contul tau si vizitezi adresa:

http://graph.facebook.com/id

Ai grija sa nu fii logat cu o pagina de fani pentru ca Insights nu iti va oferi date decat cand legi site-ul tau de un cont personal. Ai grija sa folosesti versiune XFBML de plugin facebook like intrucat celelalte nu vor putea ajuta insights sa puna la dispozitie datele necesare.

In final, mergi din nou la Facebook Insight Page si da click pe „Insights for youre website”.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *