Afla ce trebuie sa faci pentru a avea prietenii adevarate!

adfDupa cum stim toate dintre noi, fetele, chimia unui grup de prietene este un lucru riscant si mereu pus la incercare. Ai nevoie de un grup mixt de prieteni grijulii, de diferite personalitati, interese si obiceiuri, pentru a mentine lucrurile mereu distractive si echilibrate. Pentru orice tip de situatie ai nevoie de cineva acolo aproape care sa-ti fie alaturi si langa care sa te simti tu.

A DOUA MAMA

Aceasta este prietena care te tine departe de necazuri, sau cel putin te salveaza din situatii neprevazute. Este cea care stie sa gateasca, sa faca cumparaturi cu cap si care stie sa-si administreze singura banii.

A doua mama va avea grija de tine cand vei fi bolnava, iti va reaminti ca ai de platit facturi, si mereu iti va aminti cand te faci singura de ras in public sau cand intreci masura. Exact ca mama ta reala, a doua ta mama are cam intotdeauna dreptate si spune lucrurilor pe nume mereu, chiar daca nu-ti va placea mereu ce vei auzi de la ea.

PASAREA DE NOAPTE

Atunci cand simti nevoia sa bei ceva bun si cu alcool, dar intr-o mai mare cantitate, ar fi bine sa ai intordeauna pe cineva alaturi, insa nu chiar pe oricine, ci pe prietena ta care stie sa se distreze noapte de noapte. Vrei sa iesi marti seara sau sau mergi la un concert intr-o parte mai rau-famata de oras? Nicio problema, ea va veni cu tine si pe deasupra te va mai si sfatui cum sa te imbraci.

Prietena dipsusa la orice este intodeauna dispusa pentru orice, la propriu si nu doar la figurat. Cant te simti spontana si vrei sa faci ceva pe moment, doar da-i mesaj si ea va fi intotdeauna de acord cu tine si te va insoti oriunde. Avand mereu pe cineva alaturi, cineva gata sa petreaca, sa se lase purtat de val, face ca aventurile tale sa fie mereu trasnite si memorabile.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *