Acer Aspire R7

Acer Aspire R7 este putin ciudat insa in acelasi timp, este unul din cele mai bune ultrabook-uri lansate la sfarsitul anului 2013 care se vinde la un pret foarte bun.

Plusuri

  • calitate foarte buna a carcasei
  • touchscreen excelent la 1080p
  • tastatura foarte buna
  • sistem silentios

Minusuri

  • hard drive de 500 GB incet
  • plasarea ciudata a touchpad-ului ia timp utilizatorului sa se obisnuiasca cu ea

Anul trecut, in luna Decembrie, Acer a lansat un model ciudat de ultrabook numit Aspire R7. Specificatiile care includ un intel quad-core i5, un ecran de 15.6 inch de 1080p, aratau interesant insa sistemul ascunde o arma secreta: o metoda unica prin care s-ar puta aduce touchscreenul mai aproape de utilizator, permitand convertirea intr-o tableta mai mare. Ca si cum n-ar fi fost deajus, Acer plaseaza touchpad-ul in spatele tastaturii. Da, ar putea parea ceva prototip chinezesc, modelul cu un asemenea touchpad exista deja in mai toate magazinele online.

Ideea generala ar fi fost ca utilizatorii vor folosi mai mult touchscreen-ul asa incat touchpad-ul va fi prea putin folosit. Ne-am gandit ca formula aceasta este oarecum ciudata. Totusi…

Acer Aspire R7 poate intra in competitie directa cu tabletele PC. Este vorba despre un Ultrabook mare cu ecran de 15.6 inch. Fiecare suprafata se simte solida si ultrabook-ul in sine pare mult mai atractiv decat alte modele.

Ai posibilitatea de a misca ecranul ultrabook-ului si de a-l transforma intr-o tableta imensa de 15.6 inch. Asa cum am mentionat, Acer deviaza de la designul de baza al laptopurilor. Cei carora plasarea touchpad-ului li se pare foarte ciudata, pot achizitiona un mouse si scapa de problema.

Modelul este dotat cu un procesor intel quad-core i5-4200U. Problema o reprezinta hard drive-ul de 500 GB ce se misca relativ greu.

In cazul acestui model, sunt mai multi potentiali competitori. Din acestia amintim de Dell XPS 12 si Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *